Cartofi taranesti la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2012 | 25921 vizualizari

 

Vazuta la Ela si facuta! Merita sa o incercati, este buna buna!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 150g costita afumata
  • 200g branza telemea
  • 150g cascaval Delaco ras
  • 3 oua
  • 150g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti la cuptor:

Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.

Se scurg si se lasa intr-o sita.

Costita se taie in felii subtiri.

Branza si cascavalul se rade.

Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.

Se pun feliile de costita si se presara branza.

Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza.

Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.

Dupa ce se odihneste cateva minute se poate servi. Sunt buni si reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich tort