Cartofi taranesti la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2012 | 16968 vizualizari

 

Vazuta la Ela si facuta! Merita sa o incercati, este buna buna!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 150g costita afumata
  • 200g branza telemea
  • 150g cascaval Delaco ras
  • 3 oua
  • 150g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti la cuptor:

Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.


Se scurg si se lasa intr-o sita.


Costita se taie in felii subtiri.


Branza si cascavalul se rade.


Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.


Se pun feliile de costita si se presara branza.


Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza.


Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.


Dupa ce se odihneste cateva minute se poate servi. Sunt buni si reci.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (67)

MotanLaOale 1

22.02.2013, 15:38

feliciacristea46 1

28.03.2013, 21:51

vreau pe loc ! portie dubla !

MotanLaOale 1

28.03.2013, 23:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)