Cartofi umpluti

de -tony- in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2012 | 3353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 350 gr carne tocata
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ceapa
  • smintina
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • salvie
  • rozmarin
  • 3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja.

Separat se pune intr-o tigaie putin ulei si se adauga ceapa ceapa tocata marunt, ardeiul tocat marunt. Cand acestea s-au rumenit se adauga carnea tocata. cand aceasta si-a schimbat culoarea se adauga usturoiul pisat si condimentele. Se calesc timp de 15 minute.

Cand cartofii sint fierti pe jumatate ( cand intra scobitoarea lejer in ei) se scot si se racesc sub jet de apa rece, dupa care se scobesc lasand un strat de aproape un centimetru . Se aseaza in tava si se pune umplutura. Se dau la cuptor pentru 10-12 minute. Se orneaza cu smantina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartof umplut cu pui si ciuperci