Cas de oaie la borcan

de Rocsi in Conserve, 30 Iun 2010 | 23626 vizualizari

 

Vreau sa va arat metoda mea de sterilizare a casului de oaie pentru iarna..

 

INGREDIENTE

  • 3 kg cas de oaie
  • sare mare
  • margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas de oaie la borcan:

Branza de oaie cautati sa fie scursa foarte bine .


daca e cu zer riscati sa se strice,oricum in ziua de azi e la risc cu branza de oi din cauza faptului ca se face cu niste pastile sau nu mai stiu ce si se strica foarte repede,va spun asta din proprie experienta.


branza se taie patrate.


se pune intr-un lighean.


peste ea se presoara sare mare,in functie de cat de sarata o mancati.


se framanta bine cu mainile.


se iau niste borcane de 800 gr,curate sa fie.


acestea se pun cu branza pe 3 sferturi ,dar sa fie presata bine in borcane.


deasupra fiecarui borcan se pune o lingura margarina(creca pentru mai multa siguranta merge sa se puna si cate un strop de conservant).


borcanele se inchid ermetic si se invelesc in hartie.


intr-o oala se pune apa pe 3 sferturi,se pun borcanele ,se acopera cu un prosop de bucatarie si se sterilizeaza la foc potrivit 25-30 min.


le lasati asa in apa pana ce borcanele s-au racit de tot.


pastratile la loc racoros.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas de oaie la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.08.2011, 19:46

eu am si acum de anul trecut si e foarte bun

Lau 1

08.12.2011, 10:34

Rocsi 1

08.12.2011, 11:12

lau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi din cas de vaca