Cas de oi la tigaie

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2012 | 4962 vizualizari

 

....sunt adepta ,,nimic nu se pierde,, si a mancarurilor de la tara deodinioara cand se manca sanatos.nu ma omor dupa dupa mancarurile sofisticate ci merg pe cele traditionale specifice taranesti si romanesti.

 

INGREDIENTE

  • cas de oi uitat prin frigider,
  • 50 g unt,
  • mamaliga si ceapa care doreste si pofteste.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas de oi la tigaie:

Nu am dat cantitatea de cas ,deoarece fiecare isi face dupa preferinta cat de mult pofteste.   

Deci: se iau bucatile de cas si se taie cuburi. Intr-o tigaie se aduga untul care il topim peste care adaugam casul. Il lasam pe foc si amestecam din cand in cand pana se topeste si formeaza o culoare maronie. Se poate lasa sa se topeasca formandu-se ca o turta, dar eu am preferat sa il amestec.   

Se serveste cald cu mamaliga si ceapa verde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas de oi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MonaMimi 1

12.06.2012, 12:00

bun bun

Sim0na 1

12.06.2012, 12:12

Si eu prefer preparatele romanesti si mai ales cele vechi, traditionale. Cas prajit papam cand eram mica, la bunici... ce bun era..

iry-gabriela 1

12.06.2012, 16:43

ma bucur ca va place,pup pe toate

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cas la borcan