Cascaval de casa

de ionela84 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 11250 vizualizari

 

Pt reteta m-am inspirat de pe culinar.ro

 

INGREDIENTE

  • 1l lapte
  • 1kg branza de vaci
  • 150 g branza de oi
  • 200 g unt
  • 1lingura bicarbonat de sodiu stins
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

Branza de vaca se pune in laptele ce fierbe apoi se pune la scurs.

Dupa ce s-a scurs bine se amesteca cu branza de oi, bicarbonatul de sodiu si sarea.

Untul se topeste si apoi peste el se adauga branza se amesteca pana ce rezulta o pasta ce se intinde,se rastoarna intr-o oala si se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.06.2013, 21:16

Bravo. Apreciez pe cei care fac aceste produse in casa

ionela84 1

08.06.2013, 22:52

Nu imi place deloc cel din comert in schimb il ador pe acesta de casa

Sim0na 1

10.06.2013, 12:29

Faina ideea! N-am facut pana acum, dar ma tenteaza. Branza de vaci, este branza dulce sau telemea nesarata? Banuiesc ca branza de oi, este telemeaua, nu?

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa