Cascaval Delaco pane

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 2101 vizualizari

 

Ei si acum am inceput sa gatesc si ptr restul familiei!:)

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • faina alba de grau,
  • sare iodata,
  • pesmet alb,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval Delaco pane:

Cascavalul se taie felii mai groase cca. 2 cm. in patrate, dreptunghiuri sau triunghiuri, dupa preferinta fiecaruia. Ouale se bat energic, se adauga un praf de sare si 4-5 linguri de faina, amestecandu-se continuu ptr a nu se forma cocoloase. Bucatile de cascaval se trec printr-un strat de faina, prin amestecul de oua, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins sau se coc la cuptor, intr-o tava tapetata cu foaie de pregament, cca. 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu.


Se servesc fierbinti ca atare sau alaturi de cartofi natur si salata de sezon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval Delaco pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

28.07.2012, 05:36

Bunica 1

30.05.2013, 20:56

Asa ,asa ca baiatul a consumat energie

simona72 1

30.05.2013, 21:16

Si baiatului meu ii place tare mult!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cascaval si sunca