Cascaval marinat

de ala_oancea in Conserve, 19 Oct 2009 | 2690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline
  • cascaval
  • rosii cherry
  • usturoi
  • ardei iute
  • boabe de piper
  • rozmarin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval marinat:

Se aseaza cateva cubulete de cascaval in borcan, se adauga catei de usturoi taiati in doua, cateva boabe de piper si rozmarin uscat,

rosii cherry taiate in 4, si ardei iute, dupa care se repete operatiunea pana se umple borcaul. La sfarsit se toarna ulei de masline.

Se lasa borcanul afara veo 2-3 zile, dupa care se tine la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (8)

Adinuta 1

21.10.2009, 02:11

e tarziu si eu cu ochii semi-inchisi de somn inca iti citesc blogul am intrat din curiozitate si acum cred ca mi-e foame si pofta (nu neaparat in aceasta ordine ) cred ca o sa visez numai mancare ideea e ca am ramas foarte, foarte impresionata: de retete, fotografii, idei, tot tare bun!!

ala_oancea 1

21.10.2009, 11:29

Adinuta, iti multumesc frumos pentru aprecieri Am facut deja o pasiune din a gati si postez cam tot ce prepar. Gatesc zilnic (seara ... ) asa ca majoritatea retetelor se fac destul de usor si rapid. Te mai astept pe la mine

Michelle 1

03.11.2009, 23:16

minunat..mmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste