Cascaval pane

de farfuriavesela in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2014 | 2606 vizualizari

 

Cand sunt in pana de inspiratie, pregatesc repede cascaval pane cu salata si am rezolvat problema cu pranzul sau cina.
Se pregateste foarte repede si este delicios !

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de cascaval de 1 cm grosime
  • 2 oua
  • sare
  • faina
  • pesmet (sau paine uscata macinata)
  • 4-5 linguri ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cum pregatim ?


-cele 2 oua le batem cu un praf de sare


-tavalim felia de cascaval prin faina, oua,pesmet si iar oua.


-punem tigaia cu putin ulei la incins pe aragaz


-prajim repede feliile de cascaval si pe o parte si pe cealalta


-le scoatem din tigaie si le lasam sa scurga de ulei (pe un gratar sau hartie absorbanta).


-servim cascavalul pane langa o salata de verde.


In 10 minute, o reteta haioasa si simpla si inca o farfurie vesela !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

07.04.2014, 17:25

tare bun

Bunica 1

07.04.2014, 20:07

Ce bine ti-a iesit!

Rocsi 1

07.04.2014, 20:36

Cat de bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane