Castane coapte

de - TABITA - in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2014 | 1589 vizualizari

 

Imi plac castanele si imi amintesc de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castane
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte:

Castanele se pun in apa cu sare si se lasa 1 ora.


Se cresteaza castanele ca sa nu explodeze si sa se desfaca mai usor.


Se pun castanele pe tava.


Trebuie stropite din cand in cand. Se intorc de pe o parte pe alta.


Se coc aprox. 20-30 de minute la 200°C.


Se acopera cu un prosop ud si se lasa asa cateva minute, apoi se descojesc.


 

TIPS-URI

1

Se pot consuma asa sau se poate face piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

- TABITA - 1

02.04.2014, 20:54

Adriana multumesc!

GeorgiaA 1

05.04.2014, 22:05

vreau si eu

- TABITA - 1

05.04.2014, 23:54

Georgia, le-am facut mai demult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!