Castelul Alexandru

de jolygina in Prajituri, 22 Aug 2010 | 1793 vizualizari

 

in sfarsit mi-am cumparat forma de castel ,baiatul meu alexandru este foarte fascinat asa ca am si facut un mare castel si i-am pus numele alexandru deoarece el este stapanul castelului meu

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de copt
  • un zahar vaniliat
  • o esenta de rom
  • o lingura de cacao
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castelul Alexandru:

se separa ouale si bate spuma albusurile ,adaugam zaharul si cand s-a incorporat bine adaugam galbenusurile ,uleiul, lingura cu lingura ,apoi adugam faina care a fost amestecata inainte cu praful de copt si zaharul vaniliat

adaugam esenta de rom,ungem forma cu ulei si turnam compozitia in forma astfel la acoperis punem compozitie cu cacao si la usi iar restul cea alba

dam la cuptor cam 25-30 min la foc moderat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castelul Alexandru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

jolygina 1

24.08.2010, 23:07

mersi frumos diana cu siguranta abea asteapta pupici e un pupacios de fel

Crista_Luca 1

02.10.2010, 19:03

frumos castelulu/...dar si baietelul !!!

jolygina 1

02.03.2012, 23:18

multumesc cristina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L