Castraveti la otet

de ianculubita in Conserve, 11 Sep 2011 | 3202 vizualizari

 

Va spun si eu cum pun castravetii;din cate am observat majoritatea gospodinelor folosesc aceasta reteta dar fiecare in felul lor;eu am facut doua solutii de otet:una mai slaba pentru mancat si una cu apa mai putina pentru adaugat in diferite salate

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • ceapa
  • usturoi
  • hrean
  • bete si floare de marar
  • morcov
  • ardei iute
  • seminte de mustar,coriandru
  • boabe de piper
  • sare,zahar
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti la otet:

Castravetii spalati,ii asez in borcane de 800g impreuna cu rondele de morcov,ceapa julien,bucatele de usturoi,hrean marar,ardei iute si boabe;


separat fac o solutie de 1l otet,2lapa,3linguri sare,3linguri zahar;


amestec pana se topesc apoi torn peste castraveti;


infiletez bine capacele apoi le pun la fiert doar 5min din momentul in care incepe sa fiarba apa;


pun borcanele in patura apoi le duc la camara;


aceasta este solutia pentru salate;


la a doua solutie,la 1l de otet pun 4l de apa si cate 1lingura de sare si zahar la litru de lichid rezultat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

11.09.2011, 14:11

arata si bine,sunt si facuti de tine

Lau 1

11.09.2011, 21:54

buni

MotanLaOale 1

12.09.2011, 10:25

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati la soare