Castravetii se spala foarte bine si se cresteaza la capete.Se pune apa cu sare la fiert.Se aseaza castravetii in borcan si se pun deasupra coaja de paine si cateii de usturoi.se toarna deasupra apa fierbinte,se pune capacul si se lasa apoi borcanul la soare 3-4 zile(daca e cald sunt murati in 3 zile).Se pastreaza in frigider si e de preferat sa se consume la scurt timp dupa murare.
1
Cantitatile de apa,sare,castraveti depinde de borcanul folosit
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro