Castraveti Panacris

de Panacris in Muraturi, 7 Oct 2011 | 4373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Castraveţi 5 kilograme
  •  Morcovi 250 grame 
  • Ţelină rădăcină şi frunze 3 bucăţi 
  • Hrean 5 bucăţi
  • Mărar uscat 100 grame  
  • Condimente (boabe de muştar, coriandru, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru uscat) după gust 
  • Usturoi 1 căpăţână 
  • Frunze de vişin   
  • Apă 2 litri 
  • Oţet 500 mililitri 
  • Zahăr 250 grame 
  • Sare neiodată 150 grame 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti Panacris:

Castraveţii se spală şi se taie la capete. Se curăţă zarzavatul apoi se aşează în borcane împreună cu castraveţii în straturi. Oţetul, apa, sarea, zahărul şi condimentele se pun la fiert. După ce au dat în clocot se toarnă peste castraveţii din borcane. Se leagă cu celofan dublu şi se pun la răcoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida murata