Catelus cu branza si sunca

de adnia in Mancare copii, 1 Iul 2013 | 4457 vizualizari

 

Desi e o idee de sandvis pt. cei mici, merge cu succes si la cei mari...sau cel putin eu asa cred. Acuma sa-mi spuneti si voi ce credeti:)
P.S. Modul de realizare al catelusului il am de pe net, asa ca voi atasa exact imaginea originala (doar cu modul de realizare)..si veti vedea ce modificari am facut eu:)
Neavand reteta specificata, am preparat eu un aluat d capul meu..si a iesit excelent..il recomand cu mana pe inima...si baiatul meu la fel:)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 50 gr. cascaval ras
  • 50 gr. telemea de vaca rasa
  • 1 plic de drojdie
  • 50 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • faina cat cuprinde
  • cateva masline (pt. a forma ochii si nasucurile)
  • cateva felii sunca presata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Catelus cu branza si sunca:

Din toate ingredientele (cu exceptia maslinelor si suncii) se formeaza un aluat elastic, care se lasa la crescut intr-un loc caldut si ferit de curenti.


Dupa ce a crescut, aluatul se mai framanta putin pe planseta, se imparte in bile, care apoi se intind sub forma unor mici suluri. Sulurile se aplatizeaza putin, iar la capete se taie putin oblic (dar nu de tot), pt. a forma urechiusele (vedeti colajul atasat). Ochii si nasucul se realizeaza cu rondele de masline. Catelusii se dau la cuptor pana trec testul scobitorii.


Dupa racirea completa se pot felia putin, ca si cum ar avea gura deschisa, iar in gura introducem o felie de sunca presata. In acest mod, arata mult mai vesel, ca si cum catelusul ar duce in gura sunca. Dupa preferinte, se pot adauga, sau elimina ingredientele din sandvis.


Enjoy!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Catelus cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

epurasha2bb 1

02.07.2013, 22:16

ce draguti sunt !

Dana Cristea - pusikmea 1

06.07.2013, 07:35

superbi, am vazut si eu imaginea pe net, sunt si pe lista mea, imi place mult si aluatul tau, felicitari!

heera 1

05.08.2013, 09:33

bravo!arata minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piersicute
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

RETETA RECOMANDATA
Omleta coapta