Catina -comoara din camara mea

de mihaelar63 in Conserve, 17 Ian 2011 | 12240 vizualizari

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

17.01.2011, 02:57

Eluta te-am vazut

Sidy 1

17.01.2011, 07:11

Fructele de catina se utilizeaza in hipo si avitaminoza, anemie, arterite, reumatism, arterioscleroza, diaree, infectii oculare, tuberculoza, Parkinson, urticarie, ulcer, hepatita cronica si epidemica, ciroza.

Ea poate fi folosita si concomitent cu administrarea de citostatice
De asemenea, se mai foloseste in alcoolism, anemii, astenie si stres. Se utilizeaza si in geriatrie cu rezultate spectaculoase. Se pot trata si afectiunile oftalmologice, coronariene, hipertensiunea arteriala si gingivitele.
Catina este si un foarte bun antiinflamator si inhiba pofta de mancare in cazul unor tratamente ale obezitatii.
Si noi folosim catina potocalie...asta se gaseste in zona noastra....

aziz 1

17.01.2011, 07:30

adevarata comoara

RuxyRux 1

17.01.2011, 07:47

E o minunatie , un izvor de sanatate!

MotanLaOale 1

17.01.2011, 08:13

sanatate curata

Mitinita 1

17.01.2011, 09:29

am vazut si eu prin piata,dar nu stiam ca e asa de buna

LUK 1

17.01.2011, 10:06

E bine de stiut..

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:09

Aziz si la propriu si la figurat

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:10

Ruxy asa este un izvor generos de sanatate

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:12

Mitinita si eu stiu doar de vreo 2 ani despre catina

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:13

Luk este deosebit de utila si piticilor

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:16

SIdy , iti multumesc mult de completare eu am fost prea comoda sa scriu Sper ca bucatarasii care nu cunosteau catina au devenit curiosi

La Ancuta 1

17.01.2011, 11:56

am folosit si eu cand eram insarcinata

mihaelar63 1

17.01.2011, 12:17

Ancuta este aproape de noi , trebuie doar sa intindem mana

MIUTA 1

17.01.2011, 12:42

Super sanatate curata

kamy 1

17.01.2011, 18:49

da prin fierbere nu-si pierde din proprietati?
eu asa am auzit...la anul vreau sa-mi pun si eu dar amestecate asa crude cu miere am inteles ca se tine f bine in frigider

mihaelar63 1

17.01.2011, 18:54

Miuta , sanatate in stare pura

mihaelar63 1

17.01.2011, 18:57

Kami orice fruct e mai benefic pentru sanatate proaspat , neintervenit termic .
Aveam nevoie de loc in congelator si asa mi-a venit ideea sa tranform in gem .

adriana_bobu 1

17.01.2011, 23:15

alinutzika 1

02.08.2011, 00:33

interesanta dulceata ta....imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune