Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita

de Sim0na in Porc, 21 Aug 2012 | 3005 vizualizari

 

Inspiratie: http://www.divainbucatarie.ro/cotlet-de-porc-aromat-in-bere/

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g carne porc – ceafa
  • ½ lingurtita miere
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita cimbru
  • ½ lingurita busuioc
  • 1 ceasca bere
  • 5 linguri ulei masline
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 varza
  • ulei ptr calit
  • suc de rosii
  • cateva fire marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita:

Am amestecat mierea cu mustarul si am uns bucatile de carne. Am adaugat peste carne busuiocul uscat, cimbrul, piperul si uleiul de masline. Am amestecat binesi am pus carnea intr-un vas de yena. Am adaugat cateii de usturoi taiati bucati, apoi am turnat berea. Am acoperit vasul cu o folie alimentara si am dat la foc potrivit, pentru 30 minute. Am scos folia si am mai lasat inca 1 ora.


Am servit alaturi de varza noua calita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

22.08.2012, 16:36

Iti trimit si eu un sot la masa? Super!

mena29 1

22.08.2012, 17:50

mirela0911 1

22.08.2012, 18:12

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Friptura de ceafa de porc la cuptor