Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Rocsi in Slow Cooker, 6 Sep 2015 | 5993 vizualizari

 

Scuzati pozele, dar nu prea reusesc sa le cropez, sa le aranjez cum trebuie cu mana stanga, este greu de tot, dar o stiu ca nu o sa ma criticati prea tare :p :))))

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ceafa de porc dezosata
  • 1 borcan mic de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 200 gr rosii decojite in suc propriu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Spalam carnea, o stergem cu un servetel si o taiem felii potrivit de groase. Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim si il facem rondele. Spalam ciupercile, le taiem feliute, iar rosiile decojite le taiem maruntel. Punem in oala aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l carnea, ciupercile, ceapa, morcovul si amestecam. Adaugam rosiile tocate, pasta de tomate. Condimentam cu sare, piper, boia iute si dulce si cimbru. Turnam 3/4 de cana cu apa, invartim totul cu o paleta.


Conectam aparatul Crock-Pot la curent, punem capacul. Setam modul High si un timp de 3 ore si jumatate, iar noi putem face alte treburi. Aparatul face singur mancarica, nu trebuie sa stam langa el. Cu 15 minute inainte sa fie gata, gustam sa vedem daca mai este nevoie sa condimentam si daca este bine patrunsa carnea. Cand se termine timpul setat, scoatem aparatul din priza. Punem in farfurii, presaram patrunjel verde tocat, lasam sa se racoreasc putin si servim. O mancati cu buzele, asa de frageda iese. A mers de minune cu niste gogosari in otet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihasara 1

07.04.2016, 08:59

gaby_gabytza 1

24.12.2019, 21:50

Rocsi 1

26.12.2019, 13:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert vafe Tiramisu
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu brânzeturi, ciuperci și mușchi file

de Ancutsa 6

ieri la 23:13

Coronita Pavlova, cu frisca si fructe - Reteta nr. 700

de RODIMUR 7

ieri la 21:53

 Ciorba cu perisoare de vitel

ieri la 20:41

Frigărui cu porc și legume

de Ancutsa 6

ieri la 19:51

RETETA RECOMANDATA
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot