Ceafa de porc la gratar cu piure si salata de sezon

de Alexandra Burz in Porc, 28 Iun 2015 | 3410 vizualizari

 

Pentru o cina copioasa :))

 

INGREDIENTE

  • 6 felii ceafa de porc fara os
  • 500 gr cartofi noi
  • 150 ml lapte
  • 100 gr margarina/unt
  • 4 castraveti
  • 3 rosii
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • otet
  • ulei presat la rece
  • apa
  • patrunjel frunze pt decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar cu piure si salata de sezon:

  • Spalam bine bucatile de carne, le asezonam cu sare si piper, le lasam la marinat pt 1-2 ore.
  • Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare aprox 20-25 minute.
  • Cand sunt fierti strecuram apa....adaugam margarina/untul si laptele.
  • Mixam pana devine pufos si nu mai sunt cartofi nezdrobiti.
  • Carnea o punem pe pe grill aproximativ 20 min intorcandu-se de pe o parte pe alta ca sa nu se arda.
  • Spalam bine si curatam legumele...le taiem corespunzator...adaugam sare...piper...otet si ulei presat la rece dupa gust.
  • Amestecam si decoram
  • Asezam totul pe farfurii...decoram...si savuram :)

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

puteti inlocui ceafa de porc cu piept de pui

2

puteti folosi ulei de masline extravirgin

3

in salata puteti adauga ce legume preferati si chiar bucati de telemea sarata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu piure si salata de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

29.06.2015, 08:57

Buna!

Rocsi 1

29.06.2015, 11:42

Buuuuun!

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu legume