Ceafa de porc la gratar cu piure si salata de sezon

de Alexandra Burz in Porc, 28 Iun 2015 | 903 vizualizari

 

Pentru o cina copioasa :))

 

INGREDIENTE

  • 6 felii ceafa de porc fara os
  • 500 gr cartofi noi
  • 150 ml lapte
  • 100 gr margarina/unt
  • 4 castraveti
  • 3 rosii
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • otet
  • ulei presat la rece
  • apa
  • patrunjel frunze pt decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar cu piure si salata de sezon:


  • Spalam bine bucatile de carne, le asezonam cu sare si piper, le lasam la marinat pt 1-2 ore.

  • Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare aprox 20-25 minute.

  • Cand sunt fierti strecuram apa....adaugam margarina/untul si laptele.

  • Mixam pana devine pufos si nu mai sunt cartofi nezdrobiti.

  • Carnea o punem pe pe grill aproximativ 20 min intorcandu-se de pe o parte pe alta ca sa nu se arda.

  • Spalam bine si curatam legumele...le taiem corespunzator...adaugam sare...piper...otet si ulei presat la rece dupa gust.

  • Amestecam si decoram

  • Asezam totul pe farfurii...decoram...si savuram :)


POFTA BUNA

 

TIPS-URI

1

puteti inlocui ceafa de porc cu piept de pui

2

puteti folosi ulei de masline extravirgin

3

in salata puteti adauga ce legume preferati si chiar bucati de telemea sarata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu piure si salata de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

29.06.2015, 07:51

dantes 1

29.06.2015, 08:57

Buna!

Rocsi 1

29.06.2015, 11:42

Buuuuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porc picant cu mango si taitei din amodon de fasole