Cel mai bun hamburger de casa - The best home made hamburger

de Oana in Vita, 3 Aug 2013 | 3992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de vitel tocat
  • o ceapa
  • sare, piper
  • un ou
  • o lingura cu patrunjel tocat fin
  • chifle cu mas sau cu susan
  • o rosie
  • o cepa verde
  • frunze de salata verde
  • mustar
  • cartofi prajiti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cel mai bun hamburger de casa - The best home made hamburger:

Carnea de vitel se amesteca cu ceapa tocata foarte fin, cu patrunjel, ou, sare si piper. Cu mana umeda se formeaza chiftelele de hamburger. Se incinge tigaia grill si se frig cate 3 minute pe fiecare parte. Se scot apoi pe un platou si se tin acoperite cu un capac 10 minute.


Chiflele se taie pe jumatate, dar nu de tot, se unge o parte cu mustar, se aseaza o frunza de salata verde, o chiftea de vitel, ceapa taiata rondele si rosie taiata rondele. Se serveste hamburgerul cu cartofi prajiti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cel mai bun hamburger de casa - The best home made hamburger" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Anett 1

03.08.2013, 20:02

hmmm tare bun arata!

merisor 1

04.08.2013, 11:27

Trimit baietii mei la tine!

Panacris 1

06.08.2013, 19:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”