Chec

de lilik in Dulciuri, 20 Ian 2011 | 2671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare(cani) de lapte
  • 1 1/2 pahar de zahar
  • 2 oua
  • coaja de lamaie,vanilie
  • 1 praf de copt
  • 12 linguri de ulei
  • 4 pahare cu faina(ca sa iasa un aluat ca smantana)
  • 1 praf de sare
  • 1/2 pahar miez de nuca
  • 1-2 linguri cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Frecam ouale cu zaharul,praful de sare si uleiul,apoi adaugam laptele,aromele,praful de copt si faina.


Amestecam bine si din compozitia obtinuta punem in tavi unse si tapetate cu faina sau hartie pt cuptor.


Punem in fiecare tava cat de cat egal si oprim putina compozitie pe care o vom amesteca cu cacao.


Dupa ce punem compozitia alba in tavi punem deasupra miez de nuca si apoi punem compozitie cu cacao.


Dam la cuptorul preancalzit la 180° pana trece testul cu scobitoarea.


Cand e gata il scoatem din tavi si presaram zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

ca sa iasa bine folositi aceeasi cana sau acelasi pahar pt a masura cantitatile.

2

din aceste ingrediente ies 2 checuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

lilik 1

20.01.2011, 20:38

eu astazi am papat cu o cana de ceai

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:58

o sa ma servesc si eu imi plac checurile

lilik 1

20.01.2011, 23:11

sa-ti fie de bine Lacramioara

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Krem a la Krem