Chec

de adry88 in Prajituri, 23 Aug 2011 | 6634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 7 linguri zahar
  • 13 linguri faina
  • 7 linguri apa
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se adauga lingurile de apa,(cate una), esenta, dupa care se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga in compozitia facuta, se omogenizeaza

Se unge tava de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se opreste o lingura din compozitie care se amesteca cu cacao, restul se toarna in tava

Se adauga compozitia de cacao in mijloc si cu ajutorul furculitei  amestecam

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

diaconta 1

23.08.2011, 20:42

ce frumos ti-a iesit

Lau 1

23.08.2011, 21:26

bun

DIANA B 1

24.08.2011, 09:30

Mi-e dor de-o feliuta de chec ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura in trei culori