Chec aperitiv

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2010 | 7113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cescutza de lapte(cca 50 ml)
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 rosii micutze
  • 70 gr cca sunca taiata
  • 70 gr cca cascaval cubulete
  • 150 gr  faina
  • 1 lingurita praf de copt pt aluaturi sarate
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

amestecam toate ingredientele si punem compozitia intr-o tava de chec,unsa si tapetata cu faina.dam la cuptorul preincalzit la 180° timp de cca 40 min(eu fac intotdeauna proba cu scobitoarea).dupa 25-30 min scoatem si presaram parmezan ras apoi il bagam inapoi pana e copt.il lasam sa se raceasca si il taiem felii.servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

lilik 1

19.10.2010, 22:13

e bun ela si e o idee grozava de golit frigiderul gen nimic nu se arunca

Gouda 1

20.10.2010, 22:23

intersant 5f + my favourite

eclerash 1

24.10.2010, 18:23

da,si eu fac checul asta si tot timpul-s laudata pt el

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca