Chec Aperitiv

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2010 | 6446 vizualizari

 

Aceasta este reteta checului folosit pe platoul cu aperitive.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua;
  • 5 linguri de smantana;
  • 5 linguri de faina;
  • 300 de grame de sunca sau salam taiat cubulete;
  • 2-3 ardei grasi taiati cuburi;
  • 1 gogosar;
  • 50 de grame masline negre taiate 
  • marar sau patrunjel ( dupa preferinte)
  • condimente(la alegere)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Aperitiv:


Intr-un vas se adauga 5 oua,5 linguri de faina si 5 linguri de smantana.Toate acestea se amesteca bine si se adauga apoi 300 de grame de salam/sunca taiat cubulete, apoi 2-3 ardei grasi si un gogosar taiat cubulete, maslinele.Dupa gust si preferinte se adauga patrunjel, sare , piper si vegeta.


Se pune compozitia obtinuta intr-o forma de chec tapetata cu hartie pentru copt.


Eu l-am tinut la cuptor aproximativ 45 minute...timpul de coacere depinde in functie si de cuptorul fiecaruia.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bunica 1

16.01.2010, 21:41

Bun checul si da foarte frumos pe platou

Teo 1

16.01.2010, 22:42

chiar maine am sa-l incerc;imi place cum arata.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Placinta sarata cu branza si telemea