Chec Aperitiv

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2010 | 9072 vizualizari

 

Aceasta este reteta checului folosit pe platoul cu aperitive.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua;
  • 5 linguri de smantana;
  • 5 linguri de faina;
  • 300 de grame de sunca sau salam taiat cubulete;
  • 2-3 ardei grasi taiati cuburi;
  • 1 gogosar;
  • 50 de grame masline negre taiate 
  • marar sau patrunjel ( dupa preferinte)
  • condimente(la alegere)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Aperitiv:

 

Intr-un vas se adauga 5 oua,5 linguri de faina si 5 linguri de smantana.Toate acestea se amesteca bine si se adauga apoi 300 de grame de salam/sunca taiat cubulete, apoi 2-3 ardei grasi si un gogosar taiat cubulete, maslinele.Dupa gust si preferinte se adauga patrunjel, sare , piper si vegeta.

Se pune compozitia obtinuta intr-o forma de chec tapetata cu hartie pentru copt.

Eu l-am tinut la cuptor aproximativ 45 minute...timpul de coacere depinde in functie si de cuptorul fiecaruia.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bunica 1

16.01.2010, 21:41

Bun checul si da foarte frumos pe platou

Teo 1

16.01.2010, 22:42

chiar maine am sa-l incerc;imi place cum arata.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele crocante