Chec Aperitiv

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2010 | 6315 vizualizari

 

Aceasta este reteta checului folosit pe platoul cu aperitive.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua;
  • 5 linguri de smantana;
  • 5 linguri de faina;
  • 300 de grame de sunca sau salam taiat cubulete;
  • 2-3 ardei grasi taiati cuburi;
  • 1 gogosar;
  • 50 de grame masline negre taiate 
  • marar sau patrunjel ( dupa preferinte)
  • condimente(la alegere)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Aperitiv:


Intr-un vas se adauga 5 oua,5 linguri de faina si 5 linguri de smantana.Toate acestea se amesteca bine si se adauga apoi 300 de grame de salam/sunca taiat cubulete, apoi 2-3 ardei grasi si un gogosar taiat cubulete, maslinele.Dupa gust si preferinte se adauga patrunjel, sare , piper si vegeta.


Se pune compozitia obtinuta intr-o forma de chec tapetata cu hartie pentru copt.


Eu l-am tinut la cuptor aproximativ 45 minute...timpul de coacere depinde in functie si de cuptorul fiecaruia.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bunica 1

16.01.2010, 21:41

Bun checul si da foarte frumos pe platou

Teo 1

16.01.2010, 22:42

chiar maine am sa-l incerc;imi place cum arata.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane