Chec aperitiv

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2012 | 4580 vizualizari

 

am facut reteta lui dakris,doar ca nu am pus masline si marar:D e delicios,sa-l incercati si voi

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g faina alba
  • 3 linguri ulei
  • 150 grame telemea
  • 300 g sunca praga
  • 1 ardei mare rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se bat ouale bine, se adauga putina sare si putin piper. Punem uleiul, praful de copt si faina. Se amesteca bine.

Intr-un castron se pune telemeaua rasa pe razatoarea mare, ardeiul  si sunca se taie cubulete. Se amesteca totul impreuna cu compozitia. Se pregateste o tava de copt, se pune hartie pentru copt si se adauga compozitia, se da la cuptor 40-45 minute, se mai verifica intre timp cu o scobitoare(daca nu se ia compozitie pe scobitoare este facut).

Se lasa sa se raceasca 1-2 ore si se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza sarata