Chec aperitiv

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2013 | 18278 vizualizari

 

Reteta mi-a dat-o fica mea cea mica la ea am si mincat si este bunaciune de bunaciune si da bine si pe farfurie ..

 

INGREDIENTE

  • 100 gr salam sasesc
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr salam de vara
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • citeva masline
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 1/2 praf copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se toaca marunt, marunt  toate ingredientele : salamurile ,cascavalul(se rade ),ceapa, ardeiul cit se poate  de marunt .

Intre timp separam ouale, albusul de galbenus  ,apoi se bate  bine  albusul cu putina  sare  ,se bate bine ,bine apoi adaugam galbenusurile pe rind  si faina in ploaie .

Amestecam cu o spatula de sus in  jos  pina se omogenizeaza ,dupa care incorporam si salamul ,cascavalul ceapa ,ardeiul ,maslinele (taiate in prealabil ). Intr-o tava  de chec unsa si tapetata  cu hirtie  de copt  punem compozitia  si dam la  cuptorul incins in prealabil lasam la 180 grade pina  se rumeneste .

Lasam sa se raceasca apoi feliem si se poate servi

Un aperitiv de nota,  10  mie mi-a placut tare  mult  .

TIPS-URI

1

Impresionati cu siguranta musafiri

2

Il puteti servi si la micul dejun cu un iaurtel linga

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (33)

babi5 1

27.05.2013, 21:06

Da sa nu eziti diaconta in al face se face repede si este satios si foarte ,foarte gustos >. si eu am avut retineri in al face dar de acuma o sa-l fac cit de des am sa pot ..

diaconta 1

27.05.2013, 21:14

am si eu o reteta pe care o fac foarte des

babi5 1

28.05.2013, 07:29

Ma uit sa vad si o execut si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv