Chec aperitiv

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 10687 vizualizari

 

Am vazut la Simona un asemenea chec si am facut si eu dupa legea mea.

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa vitel
  • 700 g pulpa porc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 morcovi
  • 2 legaturi leurda
  • 1 legatura marar
  • 6 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Pregatim carnea pentru tocat, taiem in bucatele mai mici. Curatam morcovul, ceapa, spalam leurda si pregatim masina pentru tocat. Trecem toate ingredientele prin masina de tocat, apoi potrivim de sare si piper, amestecam bine, adaugam ouale si la final mararul tocat marunt. Eu am pus hartie de copt intr-un vas de yena, desi nu era nevoie eu asa am procedat. Am umplut vasul cu compozitia facuta si deasupra am turnat cativa stropi de ulei, deoarece carnea a fost slaba. Restul de compozitie ramasa am pus-o in niste forme de aluminiu. Am dat la cuptor cca 50 min, este gata cand incepe sa se rumeneasca si capata o culoare frumoasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lavinia 1

04.04.2014, 11:45

vreau si eu

anca_rm 1

04.04.2014, 12:30

ce bunatati ai facut aici,

Dana_Retetegg 1

06.04.2014, 22:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv,cu piept de pui şi ciuperci