Chec aperitiv

de Irina in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2014 | 12102 vizualizari

 

Printre preferatele mele se afla tartele sau checurile cu legume. Obisnuiesc destul de des sa combin legumele de prin frigider si de fiecare data iese o gustare delicioasa si frumos colorata.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon
  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 100 g cascaval Delaco
  • cateva fire de loboda
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Am spalat toate legumele.


Am curatat ciupercile de pielita si le-am taiat felii subtiri.


Dovlecelul l-am curatat si taiat cubulete.


Ceapa, usturoiul, loboda si mararul le-am tocat marunt,


Cascavalul l-am dat pe razatoare.


Am pus legumele impreuna cu cascavalul, verdeturile si ouale intr-un castron de portelan. Am amestecat ingredientele si am condimentat cu sare si piper.


Am adaugat faina si am amestecat din nou.


Am pus compozitia in doua forme de chec de silicon mai mici. Nu am uns cu nimic formele de silicon.


Am pus tavile in cuptorul deja incins pentru 45 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

babi5 1

20.05.2014, 10:08

mena29 1

20.05.2014, 18:02

Ce bine arata!

mihaelar63 1

08.08.2014, 12:47

Ce-mi mai place si mie checul aperitiv

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu iaurt, zmeura si sos de visine

de Rocsi 9

ieri la 18:56

Salata de castravete cu sos de avocado

ieri la 14:05

RETETA RECOMANDATA
Garnitura ciuperci umplute la cuptor