Chec aperitiv

de Irina in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2014 | 10698 vizualizari

 

Printre preferatele mele se afla tartele sau checurile cu legume. Obisnuiesc destul de des sa combin legumele de prin frigider si de fiecare data iese o gustare delicioasa si frumos colorata.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon
  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 100 g cascaval Delaco
  • cateva fire de loboda
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Am spalat toate legumele.


Am curatat ciupercile de pielita si le-am taiat felii subtiri.


Dovlecelul l-am curatat si taiat cubulete.


Ceapa, usturoiul, loboda si mararul le-am tocat marunt,


Cascavalul l-am dat pe razatoare.


Am pus legumele impreuna cu cascavalul, verdeturile si ouale intr-un castron de portelan. Am amestecat ingredientele si am condimentat cu sare si piper.


Am adaugat faina si am amestecat din nou.


Am pus compozitia in doua forme de chec de silicon mai mici. Nu am uns cu nimic formele de silicon.


Am pus tavile in cuptorul deja incins pentru 45 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

babi5 1

20.05.2014, 10:08

mena29 1

20.05.2014, 18:02

Ce bine arata!

mihaelar63 1

08.08.2014, 12:47

Ce-mi mai place si mie checul aperitiv

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de ciuperci