Chec aperitiv a la Jamila

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2013 | 37546 vizualizari

 

Am incercat mai demult aceasta reteta. Eu am fost cucerita din prima. Sper sa o incercati si voi. Multumesc Jamila.

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 3 oua
  • 1,5 lingurita praf de copt
  • 4 linguri ulei
  • 1 gogosar murat
  • 2 castraveti murati
  • 2 feliutebranza topita
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv a la Jamila:

Se bat ouale pana isi dubleaza volumul.

Se adauga faina in ploaie, praful de copt, uleiul. Amestecam bine.

Se adauga gogosarul, castravetii, branza topita, sarea si se amesteca usor cu o spatula.

Am turnat compozitia intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute.

Se testeaza cu o scobitoare.

Se lasa sa se raceasca putin, apoi se taie.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

La aceasta reteta ingredientele pot varia. Se pot adauga cascaval, masline, porumb, salam, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv a la Jamila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Teo 1

17.03.2013, 18:39

Ramane sa ne incantam si noi!

Tabita _ 1

17.03.2013, 19:30

Teo, sper sa va placa si voua, nu sunt foarte diferite de cele prajite, dar sunt mai sanatoase.

jolygina 1

12.01.2014, 00:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci si porumb