Chec aperitiv a la Jamila

de - TABITA - in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2013 | 30950 vizualizari

 

Am incercat mai demult aceasta reteta. Eu am fost cucerita din prima. Sper sa o incercati si voi. Multumesc Jamila.

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 3 oua
  • 1,5 lingurita praf de copt
  • 4 linguri ulei
  • 1 gogosar murat
  • 2 castraveti murati
  • 2 feliutebranza topita
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv a la Jamila:

Se bat ouale pana isi dubleaza volumul.


Se adauga faina in ploaie, praful de copt, uleiul. Amestecam bine.


Se adauga gogosarul, castravetii, branza topita, sarea si se amesteca usor cu o spatula.


Am turnat compozitia intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina.


Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute.


Se testeaza cu o scobitoare.


Se lasa sa se raceasca putin, apoi se taie.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

La aceasta reteta ingredientele pot varia. Se pot adauga cascaval, masline, porumb, salam, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv a la Jamila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Teo 1

17.03.2013, 18:39

Ramane sa ne incantam si noi!

- TABITA - 1

17.03.2013, 19:30

Teo, sper sa va placa si voua, nu sunt foarte diferite de cele prajite, dar sunt mai sanatoase.

jolygina 1

12.01.2014, 00:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu gust de pizza