Chec aperitiv a la Jamila

de - TABITA - in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2013 | 29009 vizualizari

 

Am incercat mai demult aceasta reteta. Eu am fost cucerita din prima. Sper sa o incercati si voi. Multumesc Jamila.

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 3 oua
  • 1,5 lingurita praf de copt
  • 4 linguri ulei
  • 1 gogosar murat
  • 2 castraveti murati
  • 2 feliutebranza topita
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv a la Jamila:

Se bat ouale pana isi dubleaza volumul.

Se adauga faina in ploaie, praful de copt, uleiul. Amestecam bine.

Se adauga gogosarul, castravetii, branza topita, sarea si se amesteca usor cu o spatula.

Am turnat compozitia intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute.

Se testeaza cu o scobitoare.

Se lasa sa se raceasca putin, apoi se taie.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

La aceasta reteta ingredientele pot varia. Se pot adauga cascaval, masline, porumb, salam, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv a la Jamila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv a la Jamila-0
Chec aperitiv a la Jamila-1
Chec aperitiv a la Jamila-2
Chec aperitiv a la Jamila-3
Chec aperitiv a la Jamila-4

COMENTARII (25)

Teo

Teo 1

17.03.2013, 18:39

Ramane sa ne incantam si noi!

- TABITA -

- TABITA - 1

17.03.2013, 19:30

Teo, sper sa va placa si voua, nu sunt foarte diferite de cele prajite, dar sunt mai sanatoase.

jolygina

jolygina 1

12.01.2014, 00:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!