Vinete cu rosii si cascaval la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 12266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 vinete mai mari
  • 5 rosii mari
  • 1ardei rosu
  • 1ardei galben
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • 5 linguri smantana
  • 2 oua
  • 50 gr casacaval ras
  • busuioc, sare, piper, vegeta,  marar, patrunjel
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu rosii si cascaval la cuptor:

Speli vinetele bine si tai coaja fasii,nu in intregime,tai rondele mai groase,le sarezi si le pui la surs pe o sita,30minute.

Tai coaja rosiilor cu un cutit special de legume,apoi tai rosiile rondele mai groase.

Cureti ardeii si ii tai cubulete.Ceapa verde o tai rondele.Cureti usturoiul si il toci marunt.Pui tot intr-o tigaie si calesti cateva minute.

Vinetele bine scurse le calesti intr-o tigaie cu ulei,pe ambele parti.

Ungi o forma termorezistenta cu unt in care asezi intercalat vinetele si rosiile,pui deasupra umplutura de ceapa,sarezi,piperezi,presari marar,patrunjel si busuioc.

Intr-un bol bati bine ouale cu un praf de sare si piper,adaugi smantana si omogenizezi bine si pui deasupra vinetelor si rosiilor.Dai la cuptor 30minute,scoti si presari cascavalul si mai bagi in cuptor inca 20minute,pana se rumeneste frumos cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu rosii si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nastrusnicele Buburuze