Vinete cu rosii si cascaval la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 12424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 vinete mai mari
  • 5 rosii mari
  • 1ardei rosu
  • 1ardei galben
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • 5 linguri smantana
  • 2 oua
  • 50 gr casacaval ras
  • busuioc, sare, piper, vegeta,  marar, patrunjel
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu rosii si cascaval la cuptor:

Speli vinetele bine si tai coaja fasii,nu in intregime,tai rondele mai groase,le sarezi si le pui la surs pe o sita,30minute.

Tai coaja rosiilor cu un cutit special de legume,apoi tai rosiile rondele mai groase.

Cureti ardeii si ii tai cubulete.Ceapa verde o tai rondele.Cureti usturoiul si il toci marunt.Pui tot intr-o tigaie si calesti cateva minute.

Vinetele bine scurse le calesti intr-o tigaie cu ulei,pe ambele parti.

Ungi o forma termorezistenta cu unt in care asezi intercalat vinetele si rosiile,pui deasupra umplutura de ceapa,sarezi,piperezi,presari marar,patrunjel si busuioc.

Intr-un bol bati bine ouale cu un praf de sare si piper,adaugi smantana si omogenizezi bine si pui deasupra vinetelor si rosiilor.Dai la cuptor 30minute,scoti si presari cascavalul si mai bagi in cuptor inca 20minute,pana se rumeneste frumos cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu rosii si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor