Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval

de rodica_m in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 10860 vizualizari

 

In sfarsit acasa...alaturi de mama e mai simplu de gatit, adica orice e mai simplu....
Acest chec aperitiv pot spune ca este o mica inventie a noastra...foarte reusita de altfel.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr dovlecel ras
  • 200 gr cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • 200 gr gris
  • 100 gr faina
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 2 felii de paine de secara
  • sare, piper
  • 1 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval:

Dovlecelul se curata de coaja, se rade prin razatoarea mare.se sareaza si dupa ce a lasat apa se scurge.


Se adauga cascavalul ras, ouale, uleiul, grisul, faina cernuta, fulgii de ovaz. Se omogenizeaza totul, se condimenteaza dupa gust, se adauga si praful de copt.


Noi am pus si 2 felii de paine neagra taiate in cubulete. Puteti pune sau nu, dupa preferinta.


Se tapeteaza tava cu ulei si faina se toarna compozitia. Se da la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru maxim 1 ora.


se scoate din tava dupa ce s-a racit.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

In compozitie se pot pune si cubulete de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

rodica_m 1

13.07.2011, 22:42

daaa..bunica....nimic nu se compara...acasa e acasa...

mena29 1

14.07.2011, 08:12

susu 1

21.07.2011, 05:21

Ce bine arata, ce culoare frumoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv 2(reteta cu numarul 300)