Chec aperitiv cu parizer de pui

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 5043 vizualizari

 

Sursa: gourmandine

 

INGREDIENTE

  • 500 g parizer de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 13 fire ceapa verde
  • 2 triunghiuri branza topita
  • 5 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • fulgi ardei iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu parizer de pui:

Parizerul l-am taiat cubulete si l-am calit in putin ulei, iar cand a fost gata l-am lasat la scurs si racit. In acelasi ulei am calit ardeii si ceapa verde tocate marunt, lasandu-le si pe acestea la scurs si racit.


Folosind 2 boluri mari, am separat albusurile de galbenusuri.


Galbenusurile le-am amestecat cu ceapa, ardeii si parizerul calite si racite, branza topita, smantana, sarea si piperul. Am amestecat pana s-au omogenizat bine.


Albusurile le-am mixat spuma, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand usor ptr a nu se lasa.


Peste amestecul de galbenusuri, am adaugat compozitia de albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus.


Am uns cu ulei 2 tavite de chec, apoi am turnat compozitia si am dat-o la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.


Poftiti la masa!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu parizer de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Sim0na 1

09.05.2012, 20:10

sufletista

iri_iri 1

16.05.2012, 22:51

bun,bun

DIANA B 1

26.09.2013, 12:51

bunut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic