Tarta cu dovlecel si morcovi

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 919 vizualizari

 

O tarta sanatoasa, cu multe legume. Ideala pentru ai pacali pe cei mici sa pape legume. Usor de facut si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 4 linguri cascaval ras
  • 2 linguri de smantana
  • 4 linguri ulei
  • 60 g faina
  • Unt pentru uns forma
  • Sare
  • Piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecel si morcovi:

Se curata morcovii, cartoful si dovlecelul si se taie cubulete. Se pun morcovii la fiert in apa cu sare. Se fierb 5 minute, apoi se scot si se scurg. In aceeasi apa se pune la fiert cartoful. Se fierbe 5 minute, apoi se scurge.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei 2 minute. Se adauga dovlecelul si morcovii. Se sareaza. Se soteaza 5 minute, apoi se scot .


Ouale se bat bine intr-un vas. Se adauga faina, smantana, sare si piper. Se amesteca bine apoi se adauga toate legumele si 3 linguri de cascaval ras. Se amesteca totul si se toarna compozitia in tava unsa cu unt. Deasupra se presara restul de cascaval ras. Se da tarta la cuptor la 180 grade C, timp de 40 minute.


Cand s-a rumenit frumos, scoatem tarta din cuptor si o lasam la racit. Servim cu o lingura de smantana! Sper sa fie si pe gustul vostru. Noua tare ne-a placut!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecel si morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

daniastefania 1

16.06.2015, 16:00

Multumesc Buni!

Rocsi 1

16.06.2015, 20:18

Catalina L 1

16.06.2015, 22:48

original si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu broccoli si prezunto