Tarta cu broccoli si prezunto

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2014 | 7237 vizualizari

 

Inca o reteta de tarta , ideala pentru un picnic in aer liber sau o cina usoara.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr broccoli fiert
  • 200 gr prezunto
  • 200 gr cascaval razuit
  • 3 oua
  • 300 ml smantana dulce
  • sare , piper alb, nucsoara
  • 1 aluat de tarte rotund
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu broccoli si prezunto:

Aluatul de tarte se decongeleaza daca a fost congelat cu putin inainte de a-l prepara. Daca e proaspat se intinde cu grija in tava de tarte.


Broccoli se fierbe in buchetele si se scurge. Prezuntose taie fidea o parte , celelalte se tau bucati mai mari dar feliate subtire. Eu am cumparat gata feliate.


Smantana se bate cu ouale si aduagam ff putina sare si piper si razuim nucsoara,


In tava punem fleiile de prezunto pe toata suprafata. Apoi asezam buchetelele de broccoli. Presaram toata branza si apoi turnam sosul de smantana cu oua peste tot. La final presaram presunto taiat fidea si dam la cuptorul preincalzit pt cca 30 minute. Cand e rumena deasupra se scoate.

 

TIPS-URI

1

putem inlocui broccoli cu ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu broccoli si prezunto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

15.07.2014, 12:14

Ce bine arata tarta ta!

Pushaa 1

15.07.2014, 13:17

buna!

Constelatialeu 1

15.07.2014, 17:52

Arata bine,chiar daca nu ma impac eu cu brocolesele alea...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Aluat Brise