Tarta cu broccoli si prezunto

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2014 | 7162 vizualizari

 

Inca o reteta de tarta , ideala pentru un picnic in aer liber sau o cina usoara.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr broccoli fiert
  • 200 gr prezunto
  • 200 gr cascaval razuit
  • 3 oua
  • 300 ml smantana dulce
  • sare , piper alb, nucsoara
  • 1 aluat de tarte rotund
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu broccoli si prezunto:

Aluatul de tarte se decongeleaza daca a fost congelat cu putin inainte de a-l prepara. Daca e proaspat se intinde cu grija in tava de tarte.


Broccoli se fierbe in buchetele si se scurge. Prezuntose taie fidea o parte , celelalte se tau bucati mai mari dar feliate subtire. Eu am cumparat gata feliate.


Smantana se bate cu ouale si aduagam ff putina sare si piper si razuim nucsoara,


In tava punem fleiile de prezunto pe toata suprafata. Apoi asezam buchetelele de broccoli. Presaram toata branza si apoi turnam sosul de smantana cu oua peste tot. La final presaram presunto taiat fidea si dam la cuptorul preincalzit pt cca 30 minute. Cand e rumena deasupra se scoate.

 

TIPS-URI

1

putem inlocui broccoli cu ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu broccoli si prezunto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

15.07.2014, 12:14

Ce bine arata tarta ta!

Pushaa 1

15.07.2014, 13:17

buna!

Constelatialeu 1

15.07.2014, 17:52

Arata bine,chiar daca nu ma impac eu cu brocolesele alea...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu aluat de casa cu seminte, branza si masline verzi