Chec aperitiv Nico

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2011 | 6892 vizualizari

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

14.01.2011, 23:28

Cata munca....si ce bunatate!!!

LUK 1

14.01.2011, 23:43

f frumos si bun

MIUTA 1

15.01.2011, 00:10

La Ancuta 1

15.01.2011, 00:26

Sidy 1

15.01.2011, 08:24

Hmmmm ce bun Te-ai...repatriat ??? Gata cu drumurile ?

Ina 1

15.01.2011, 09:25

bun rau

Rocsi 1

15.01.2011, 10:36

e tare bun

divainbucatarie 1

15.01.2011, 10:58

mi-ai luat-o inainte... si eu vroiam sa pun azi.

marcela1979 1

15.01.2011, 12:20

nico15 1

15.01.2011, 13:21

Da Sidy, gata, am revenit, o saptamana nu greaaaaaaaaa, foarte grea, luni si marti la Crauiova si Targu Jiu, un drum de neimaginat ceata, ceata si iar ceata nu vedeai in 2 metri, dupa ce am ajuns miercuri, joi si vineri am fost la alte cursuri asa ca astazi nu imi vine sa cred ca am atat de mult timp liber. Poop bucatarasele si sper astazi sa m-ai adaug cateva retete.

Cris2711 1

15.01.2011, 13:31

foarte ingenios

mihaelar63 1

15.01.2011, 13:38

Ce interesant , cu rodie
Nico arunca incoa o feliuta sa ma conving cat e de buna

tanyapatap 1

15.01.2011, 13:49

Mihaela11_jo 1

15.01.2011, 14:18

Arome si culoare
Si eu am avut ieri ziua mea "libera": curatenie, spalat si calcat perdeaua de la bucatarie, spalat haine, mancare pentru 2 zile, cumparaturi la carrefour

mirela0911 1

15.01.2011, 15:13

foarte frumoasa

Laly 1

15.01.2011, 19:10

Ce bunatate

nico15 1

15.01.2011, 21:46

Prea multa treaba Miha, mai lasa-le ca doar vorba ta, ziua libera. Va multumesc tuturor de comentarii.

cismaru_nicoleta 1

16.01.2011, 13:46

Deci arata super gustos..Il voi incerca de curand cand gazduiesc o petrecere..Multumesc Nico

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Blinii - placinte cu diverse umpluturi