Chec aperitiv Nico

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2011 | 4584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca
  • 4 carnati din cei preparati acum de sarbatori
  • 1 fir praz
  • 1 ceapa rosie
  • 250 g de faina
  • 400 ml de lapte
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 1 praf de copt stins cu otet
  • 150 g de masline negre feliate
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei portocaliu
  • ½ ardei galben
  • ½ ardei verde deschis
  • ½ de ardei iute verde
  • 1 rosie
  • 150 g de cascaval ras
  • 50 g de mazare congelata
  • 50 g de porumb dulce din conserva
  • 50 g seminte de rodii
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv Nico:

Se cerne faina, se stinge praful de copt cu otet si se adauga in faina, se amesteca si se adauga 400 de ml de lapte, care a fost la temperatura camerei. Se amesteca, se adauga cascavalul ras, se adauga maslinele feliate.


Separat vom taia fin praz si ceapa rosie julien si le vom sota in doua linguri de ulei, dupa care se vor scoate si se vor aseza pe hartie absorbanta pentru indepartarea surplusului de ulei. Se pune mazarea sa se decongeleze un pic (aceasta a fost prefiarta in prealabil) se va trece la tocarea legumelor in special ardeii cubulete si se vor pune pentru dessign si cateva seminte de rodii. Se taie sunca in cubulete mici si de asemenea se taie si carnatii la fel, acestia se adauga la sfarsit.


Se amesteca bine, se va taia si rosia care se va amesteca cu putin cascaval si se va adauga deasupra. Se sareaza, pipereaza si se da la cuptor. Checul se va pune la cuptor intr-o forma de chec unsa cu putin ulei in care se va pune hartie de copt, se adauga compozitia rezultata si se da la cuptor.


Dupa aproximativ 30 de minute se bate un ou si se unge checul nostru aperitiv, se poate adauga optional si boia si se mai da la cuptor 15-20 de minute.


Se verifica dupa expirarea timpului si daca este facut se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca 30 de minute de abia dupa aceea se scoate din tava si se taie.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Nico" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Laly 1

15.01.2011, 19:10

Ce bunatate

nico15 1

15.01.2011, 21:46

Prea multa treaba Miha, mai lasa-le ca doar vorba ta, ziua libera. Va multumesc tuturor de comentarii.

cismaru_nicoleta 1

16.01.2011, 13:46

Deci arata super gustos..Il voi incerca de curand cand gazduiesc o petrecere..Multumesc Nico

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv platou de sarbatori