Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2012 | 4671 vizualizari

 

Checul aperitiv este binevenit oricand ,putindu-se servi atat cald cat si rece.
Acesta este un aperitiv usor de facut,aerisit, pufos si putem sa-l facem cu orice ingrediente avem la indemana, adica să punem în el tot ce găsim prin frigider....
Dar eu am vrut sa-l fac oleaca mai festiv asa ca in mijlocul lui am pus rulouri de sunca umplute cu crema de branza. A iesit ceva foarte delicios....

 

INGREDIENTE

  • 6 felii sunca Praga
  • 100 g crema de branza Delaco
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 4 felii gogosar rosu murat
  • 50 g masline negre fara samburi
  • 2 buc carnati Cabanos
  • 200 ml lapte
  • 150 g muschi file
  • 100 g salam uscat picant
  • 150 g cascaval afumat
  • 150 g cas oaie
  • 3 fire ceapa vrede
  • sare
  • piper
  • chilli
  • oregano
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza:

Separam albusurile de galbenusuri, presaram pe ele putina sare si le mixam bine pina se intaresc.


Intr-un alt bol avem galbenusurile la care adaugam faina amestecata cu praful de copt , invartim bine sa se omogenizeze bine.


Cabanosul si maslinele le taiem felii, salamul, casul,ardeii murati si muschiul le taiem cubulete.Ceapa verde o tacam cu frunze verzi cu tot.


Umplem feliile de sunca de Praga cu crema de branza , le rulam si le lasam deoparte.


In compozitia de galbenusuri adaugam laptele caldut, asezonam apoi adaugam toate ingredientele taiate.Amestecam si la sfarsit adaugam albusurile spuma pe care le omogenizam incet cu restul amestecului pentru chec.


O tava de chec o tapetam cu hartie de copt, o ungem cu putin unt si punem 1/2 din compozitia de chec.Adaugam rulourile de sunca umplute cu branza, pe mijloc, apoi punem compozitia de chec ramasa.


Deasupra radem cascavalul afumat.


Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 50-60 de minute pina se coace checul si devine aramiu deasupra.


Scoatem checul din forma, il feliem si se poate servi atat cald cat si rece.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Mai adaugati doua linguri cu faina sa nu se lase aluatul, dupa ce il scoateti din cuptor...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

elucubratiiculinare 1

24.06.2012, 09:34

foarte bun

angyb 1

24.06.2012, 12:33

Ce bine arata

Bucataras Medi 1

24.06.2012, 15:24

ce culori frumoase.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv