Chec aperitiv,cu piept de pui şi ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2015 | 13649 vizualizari

 

Eu prepar foarte des acest chec,în special de sărbători.
Până acum l-am preparat cu şuncă de pui în loc de piept de pui,dar am zis să încerc şi varianta aceasta.
Mi-a plăcut ca şi gust dar parcă mai avea nevoie de puţină culoare.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui(sau 300 g sunca)
  • 300 g cascaval
  • 300 ciuperci din conserva
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 2,5 linguri faina
  • Sare,piper
  • Se mai pot adauga ardei,morcov,boabe de mazare
  • Ulei
  • 2-3 fire ceapa verde
  • Marar verde
  • 5 oua de prepeliţă
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv,cu piept de pui şi ciuperci:

Cascavalul l-am razuit pe razatoarea cu ochiuri mari, iar o parte l-am taiat cubulete.

Pieptul de pui l-am fiert în apa cu sare, apoi l-am taiat cubulete.

Pieptul de pui se poate si praji pe gratar.

Am taiat ceapa verde marunt si am calit-o cu putin ulei împreuna cu ciupercile taiate.

Am pus si pieptul de pui peste ciuperci, am condimentat si la final am adaugat mararul tocat marunt.

Cât s-a racit amestecul, am mixat cele 3 oua, am adaugat smantana si faina.

Peste amestecul de ou am pus cascavalul si pieptul de pui cu ciupercile.

Am omogenizat totul si am turnat într-o tava de chec pe care am uns-o cu unt.

In mijlocul checului am pus ouale de prepelita fierte si curatate.

Am pus la cuptor la 200 de  grade, aproximativ 40 de minute.

Este gata când s-a rumenit deasupra.

Chiar daca înca este moale, el va avea consistenta potrivita dupa ce se raceste si cascavalul se va închega.

Se feliaza dupa ce s-a racit.


Poftă bună !!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv,cu piept de pui şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de saratele cu cascaval

ieri la 18:34

Reteta de cartofi in straturi cu carne tocata

pe 18.02 la 19:58

Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat

de Caty 2

pe 17.02 la 17:13

Reteta de supa ungureasca de carne - Husleves nr.24. din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 16.02 la 14:55

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic