Chec aperitiv,cu piept de pui şi ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2015 | 4758 vizualizari

 

Eu prepar foarte des acest chec,în special de sărbători.
Până acum l-am preparat cu şuncă de pui în loc de piept de pui,dar am zis să încerc şi varianta aceasta.
Mi-a plăcut ca şi gust dar parcă mai avea nevoie de puţină culoare.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui(sau 300 g sunca)
  • 300 g cascaval
  • 300 ciuperci din conserva
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 2,5 linguri faina
  • Sare,piper
  • Se mai pot adauga ardei,morcov,boabe de mazare
  • Ulei
  • 2-3 fire ceapa verde
  • Marar verde
  • 5 oua de prepeliţă
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv,cu piept de pui şi ciuperci:

Cascavalul l-am razuit pe razatoarea cu ochiuri mari, iar o parte l-am taiat cubulete.


Pieptul de pui l-am fiert în apa cu sare, apoi l-am taiat cubulete.


Pieptul de pui se poate si praji pe gratar.


Am taiat ceapa verde marunt si am calit-o cu putin ulei împreuna cu ciupercile taiate.


Am pus si pieptul de pui peste ciuperci, am condimentat si la final am adaugat mararul tocat marunt.


Cât s-a racit amestecul, am mixat cele 3 oua, am adaugat smantana si faina.


Peste amestecul de ou am pus cascavalul si pieptul de pui cu ciupercile.


Am omogenizat totul si am turnat într-o tava de chec pe care am uns-o cu unt.


In mijlocul checului am pus ouale de prepelita fierte si curatate.


Am pus la cuptor la 200 de grade, aproximativ 40 de minute.


Este gata când s-a rumenit deasupra.


Chiar daca înca este moale, el va avea consistenta potrivita dupa ce se raceste si cascavalul se va închega.


Se feliaza dupa ce s-a racit.




Poftă bună !!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv,cu piept de pui şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

19.04.2015, 15:51

bun bun

Geanina87 1

19.04.2015, 21:26

mirela0911 1

20.04.2015, 14:34

As servi vreo doua felii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu pui