Chec aromat

de susu in Prajituri, 3 Dec 2010 | 22513 vizualizari

COMENTARII (23)

Mihaela11_jo 1

03.12.2010, 22:46

Superb

mamaieelena 1

03.12.2010, 23:04

chiar si necopt arata bine dar cred ca gustul e nemaipomenit

diaconta 1

03.12.2010, 23:11

wowwwwwwwww ce-mi place

susu 1

03.12.2010, 23:14

Este si gustos. Eu folosesc multe arome la prajituri, mai ales la blaturi, esente, coaja de portocale si lamaie, putin cognac. Am fost foarte incantata de cum a iesit. Reteta din revista este sub denumirea de chec oparit de unde cred ca iese si blatul asa pufos si nu se usuca in doua zile.

diaconta 1

03.12.2010, 23:18

Super,aromele sunt bune intotdeauna.Eu folosesc siropul fierbinte peste albusuri la o prajitura cu visine(sau alte fructe) si chiar iese blatul foarte pufos

susu 1

03.12.2010, 23:24

Am descoperit si eu cam tarziu asta Diaconta dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Este pufos intr-adevar

diaconta 1

03.12.2010, 23:29

ai dreptateimi place cum gatesti

RuxyRux 1

03.12.2010, 23:30

Grozav!!!!

kamy 1

04.12.2010, 01:29

o sa-l incerc si eutot caut si eu o reteta de chec care sa ...nu-mi stea i gat 5f

giuliana 1

04.12.2010, 07:45

waw ce bun trebuie sa fie

izulika 1

04.12.2010, 07:48

mmm cred ca este super bun

mihaelar63 1

04.12.2010, 07:51

merge perfect cu o cana de lapte sau cu o cafea mai....lunga cum imi place mie

Sidy 1

04.12.2010, 07:54

Vai ce bine arata !!!Eu iau si cafeluta acum de dimineata !

tanyapatap 1

04.12.2010, 10:25

Rocsi 1

04.12.2010, 10:58

foarte frumos

La Ancuta 1

04.12.2010, 15:23

foarte bine arata

divainbucatarie 1

04.12.2010, 15:50

Ina 1

04.12.2010, 16:25

faza cu sirop firbinte nu o stiam Ce-mi place modul tau de prezentare a retetelor!!!!!!! Ceasca de cafea e suuuuper!!!!!!!!!!
Felicitari pentru tot, Susulik

MotanLaOale 1

06.12.2010, 09:40

Andreaua 1

28.01.2011, 13:52

Am probat reteta, si mi-a iesit foarte foarte bun. Este primul chec care l-am facut vrodata, si tuturor le-a placut mult. Trebuie sa mentionez k l-am lasat o ora la cuptor la 190 grade finca dupa primele 40 de minute era foarte moale, poate trebuia pus la o temperatura mai elevata, dar in sfarsit nu l-am ars deloc si a iesit delicios asa ca mersi mult.

susu 1

02.02.2011, 20:10

Andreaua ma bucur ca ai fost multumita de rezultat. Am incercat si eu multe retete insa precizez reusita doar la cele care intr-adevar m-au satisfacut iar la celelalte nu. Coacerea depinde de cuptor foarte mult. La checuri am observat ca retetele cu aluat oparit sunt foarte bune iar aluaturile cu ulei nu prea le suport.

babi5 1

21.02.2013, 15:52

Bun

Ancutsa 1

19.12.2017, 16:30

Foarte bun!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Amandine