Chec ciocolata

de adriana_bobu in Prajituri, 28 Dec 2010 | 8984 vizualizari

 

e potrivit pentru sarbatorile de iarna....

 

INGREDIENTE

  • 400 g zahar
  • 80 g cacao
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • 200 g margarina
  • stafide, smochine, nuci, visine confiate, rahat
  • esenta rom 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec ciocolata:

Se amesteca intr-un vas aflat pe foc zaharul cu laptele si cacaoa pana se ingroase. Se da de pe foc si se amesteca cu margarina pana se incorporeaza, apoi se da la rece.In aceasta crema se adauga pe rand cele 3 galbenusuri amestecand usor , dupa care se dau deoparte intr-o cana 10 linguri din compozitie care vor constitui glazura. In ceea ce ramane se pune praful de copt, se incorporeaza faina si albusurile batute spuma. Se pune 1/2 din compozitie intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, se adauga fructele taiate marunt si apoi se pune restul compozitiei. Se da la cuptorul incins pentru 30-40 min, apoi se face testul cu scobitoarea si se scoate din cuptor. Dupa ce s-a racorit se adauga glazura. Este excelent!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adriana_bobu 1

29.12.2010, 13:11

va multumesc pentru furci!

MotanLaOale 1

30.12.2010, 16:02

adriana_bobu 1

30.12.2010, 23:15

motan , multumesc pentru furci si-ti doresc un cald si sincer la multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec in doua culori