Chec cu alune de padure

de lilik in Dulciuri, 13 Noi 2010 | 2951 vizualizari

 

sincera sa fiu este o improvizatie reusita...este chiar f gustos..

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 2 cani de lapte
  • 1 cana 1/2 de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 1/2 de plic de praf de copt(sau 1 lingurita de bicarbonat stins in otet)
  • 1 cana alune de padure macinate sau tocate marunt
  • faina cat cuprinde pt un aluat ca smantana
  • un praf de sare,esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu alune de padure:

batem albusurile cu sarea pana se face ca o spuma.


adaugam laptele ,zaharul,uleiul,praful de copt si esenta,amestecam bine apoi punem faina in ploaie,amestecand mereu.


cand am obtinut un aluat smantanos,punem alunele,amestecam,apoi punem in tavi si dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 25-30 min.pt siguranta facem proba cu scobitooarea.


presaram zahar pudra cand ink este cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

lilik 1

13.11.2010, 11:13

si eu f des improvizez mersic si pupic

RuxyRux 1

13.11.2010, 11:17

Ce bun arata

lilik 1

13.11.2010, 11:33

multumesc frumos ruxy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de vanilie si alune