Chec cu alune de padure

de lilik in Dulciuri, 13 Noi 2010 | 2466 vizualizari

 

sincera sa fiu este o improvizatie reusita...este chiar f gustos..

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 2 cani de lapte
  • 1 cana 1/2 de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 1/2 de plic de praf de copt(sau 1 lingurita de bicarbonat stins in otet)
  • 1 cana alune de padure macinate sau tocate marunt
  • faina cat cuprinde pt un aluat ca smantana
  • un praf de sare,esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu alune de padure:

batem albusurile cu sarea pana se face ca o spuma.


adaugam laptele ,zaharul,uleiul,praful de copt si esenta,amestecam bine apoi punem faina in ploaie,amestecand mereu.


cand am obtinut un aluat smantanos,punem alunele,amestecam,apoi punem in tavi si dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 25-30 min.pt siguranta facem proba cu scobitooarea.


presaram zahar pudra cand ink este cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

lilik 1

13.11.2010, 11:13

si eu f des improvizez mersic si pupic

RuxyRux 1

13.11.2010, 11:17

Ce bun arata

lilik 1

13.11.2010, 11:33

multumesc frumos ruxy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Coronita cu ciocolata