Chec cu ananas si banana

de oanapl in Prajituri, 27 Ian 2017 | 583 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 140 g unt
  • 60 g zahăr pudră
  • 1 banana coapta
  • 4 ouă
  • 250 g făină
  • 70 ml lapte
  • 1/2 pacheţel praf de copt
  • 200 g ananas bucăţi din conservă
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ananas si banana:

Untul moale il mixezi bine cu zahărul pudră. Adaugi treptat ouăle, mixând continuu până se încorporează. Adaugi banana pisata cu furculita si omogenizezi compozitia.

Adaugi peste compoziţia cu ouă, jumatate din făina cernută cu praful de copt, apoi adaugi laptele caldut si restul de făină si omogenizezi. Scurgi bucătile de ananas de zeamă si le adaugi peste compozitie si amesteci usor.

Ungi cu unt şi tapetezi cu făină o formă de chec şi torni compoziţia. Introduci checul în cuptorul preîncălzit la 180 ° C, timp de 40-45 de minute, după care il lasi să se răcească.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ananas si banana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Diana 1

27.01.2017, 22:45

Ce bunatate...

-Marius- 1

28.01.2017, 08:41

oanapl 1

28.01.2017, 14:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura saracului