Chec cu banane

de Adele in Dulciuri, 5 Oct 2015 | 2384 vizualizari

 

Aromat, rapid si delicos

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri cu zahar
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 linguri faina de cartofi
  • 2 linguri faina alba de grau.
  • 50 ml iaurt cu gust de vanilie.
  • 1 banana .
  • 2 linguri cu gem de visine.
  • 1 lingurita cu cacaoa.
  • jumatate de pliculet praf de copt.
  • Decor:
  • glazura de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu banane:

Pentru inceput se separa galbenusurile de albusuri, cele din urma se mixeaza pana devin spuma. Galbenusurile se mixeaza separat, cu zahar si ulei, pana devin spumoase si isi schimba culoarea, se adauga iaurtul si banana facuta piure.


Se adauga si cele 2 tipuri de faina ,praful de copt si se amesteca bine cu ajutorul unei palete de silicon pana compozitia devine omogena.


Din compozitia obtinuta se ia 2 linguri, care se amesteca cu gemul de visine si cacaoa.

Se pregateste o tava de chec, se tapeteaza bine, se pune compozitia, alternand cele 2 colori.Se da la cuptor, preincalzit,la 180° pentru25 de minute (pentru sigurete se incearca cu ajutorului unei scobitori).


Se lasa la racit, se glazureaza sau se pudreaza.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti sa pregatiti 2 checi ,trebuie sa dublati cantitatile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Adele 1

06.10.2015, 12:18

Daniela

Rocsi 1

06.10.2015, 20:38

Bun, bun!

Adele 1

06.10.2015, 21:26

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Chec cu zmeura