Untul/margaria moale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste, apoi se adauga ouale,pe rand,mixand dupa fiecare pana la incorporare.
Se adauga laptele si piureul de banane si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste copmpozitia lichida
Se adauga ciocolata tocata si vanilia si se omogenizeaza. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro