Little guguluf

de Ligia Bxl in Prajituri, 20 Ian 2011 | 1410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr gugulufi:
  • 10gr de drojdie
  • 50 ml de lapte cald
  • 225 gr de faina
  • 50 gr de unt moale
  • 3 oua
  • 20gr de zahar pudra
  • 1/2 lingurita de sare
  • ptr sirop:
  • zeama de la o lamaie
  • 500 ml de apa
  • 250 gr de zahar
  • putina esenta de vanilie si putin de rom
  • ptr decorat bombonele
  • frisca
  • ciocolata lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Little guguluf:

Se pune drojdia intr-un bol la crescut 30 minute cu putin lapte si putina faina. Apoi se topeste untul si se amesteca cu ouale intr-un alt vas se adauga drojdia crescuta , zaharul si sare si se amesteca bine toate. Se lasa aceasta coca la crescut intr-un loc cald timp de 30 minute.Dupa ce a crescut se ung formele cu unt si se pune cate putina coca si se dau la copt.Dupa coacere se lasa putin la racit si se face un sirop din ingredienele de mai sus si se insiropeaza fiecare guguluf apoi se orneaza cu ciocolata lichida,bombonele si in mijloc se pune putina frisca.Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Little guguluf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

tanyapatap 1

21.01.2011, 00:18

BRAVO IUBITA CE BINE ARATA SUPEER...

mirela0911 1

21.01.2011, 22:27

o sa iau de aici 2 ca la Andreea n-am mai gasit

Ligia Bxl 1

22.01.2011, 20:19

fetele multumesc ptr aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Guguluf economic