Little guguluf

de Ligia Bxl in Prajituri, 20 Ian 2011 | 1752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr gugulufi:
  • 10gr de drojdie
  • 50 ml de lapte cald
  • 225 gr de faina
  • 50 gr de unt moale
  • 3 oua
  • 20gr de zahar pudra
  • 1/2 lingurita de sare
  • ptr sirop:
  • zeama de la o lamaie
  • 500 ml de apa
  • 250 gr de zahar
  • putina esenta de vanilie si putin de rom
  • ptr decorat bombonele
  • frisca
  • ciocolata lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Little guguluf:

Se pune drojdia intr-un bol la crescut 30 minute cu putin lapte si putina faina. Apoi se topeste untul si se amesteca cu ouale intr-un alt vas se adauga drojdia crescuta , zaharul si sare si se amesteca bine toate. Se lasa aceasta coca la crescut intr-un loc cald timp de 30 minute.Dupa ce a crescut se ung formele cu unt si se pune cate putina coca si se dau la copt.Dupa coacere se lasa putin la racit si se face un sirop din ingredienele de mai sus si se insiropeaza fiecare guguluf apoi se orneaza cu ciocolata lichida,bombonele si in mijloc se pune putina frisca.Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Little guguluf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

tanyapatap 1

21.01.2011, 00:18

BRAVO IUBITA CE BINE ARATA SUPEER...

mirela0911 1

21.01.2011, 22:27

o sa iau de aici 2 ca la Andreea n-am mai gasit

Ligia Bxl 1

22.01.2011, 20:19

fetele multumesc ptr aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide