Desert briose cu afine

de oanapl in Prajituri, 22 Noi 2020 | 779 vizualizari

 

Ce spuneți de o rețetă rapidă și delicioasă? O puteți pregăti cu orice tip de fruct aveți prin casă (congelator).

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 100 g zahăr
  • 200 g iaurt cu fructe de pădure
  • 50 ml ulei
  • 300 g făină
  • 1 pliculeț praf de copt
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 2 lingurițe esență de vanilie
  • 20g cacao
  • un praf de sare
  • 1 căniță afine (eu am folosit congelate)
  • 20g fulgi de ciocolată
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu afine:

Într-un bol se pun ouăle, zahărul măcinat și un praf de sare și se mixează până când își dublează volumul. Se încorporează uleiul, apoi iaurtul și esența de vaniliă. Se cerne cacaua, făina și praful de copt și se mixează câteva secunde la viteză mică, apoi se încorporează ușor cu ajutorul unei spatule. La final se adaugă afinele și se amestecă ușor până la încorporare. Se adaugă ciocolata și se omogenizează compoziția.


Se toarnă aluatul în formele de brioșe (doar pe ¾). Se introduc în cuptorul încins, la 170 de grade. Se lasă la copt 20-25 de minute, până când trec testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Adi 1

23.11.2020, 19:46

Rocsi 1

23.11.2020, 19:58

Briosele care au iaurt in compozitie si fructe ies, mereu minunate!

Panacris 1

23.11.2020, 20:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piept de pui umplut
  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melci cu nuca