Chec cu branza

de Miha in Dulciuri, 13 Ian 2010 | 5413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 150 g branza Almette
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 220 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza:

Inspirata de reteta Ralucai a iesit checul asta delicios. Am ajustat nistel cantitatile, dupa cum mi-a venit la ochi. :))


Untul moale la temperatura camerei l-am mixat bine impreuna cu crema de branza. Am adaugat 100 g zahar (pudra) si am mixat pana am obtinut o crema fina.


Ouale le-am separat, galbenusurile adaugandu-le in crema de branza, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Faina am amestecat-o cu praful de copt si am adaugat-o la crema, mixand usor.


Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare. am adaugat restul de zahar si esenta de vanilie si am mixat pana am obtinut o bezea lucioasa. Am turnat peste amestecul cu branza si am omogenizat.


Am copt in tava de chec tapetata cu hartie de copt, la foc mediu,pana s-a rumenit deasupra.


Se lasa sa se racoreasca, se scoate din tava, se portioneaza si se presara cu zahar pudra din abundenta. ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Miha 1

22.01.2010, 11:48

Multumesc Silvia! Bine ai venit! Imi pare bine sa te gasesc (si) aici!

nadina73 1

28.03.2011, 14:54

Miha ma duc sa pun in aplicare am niste branza ,si vroiam sa le fac piticilor ceva chec si am gasit solutia la tine

elena1988 1

28.03.2011, 15:10

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert - Prajitura tavalita

de Oana 8

la 11:57

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu portocale si glazura de ciocolata, nuca si scortisoara