Batoane Bounty

de ionela2682 in Dulciuri, 25 Mai 2011 | 7820 vizualizari

 

Buneeeeee rau....

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 200 g zahar
  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane Bounty:

-albusurile se bat spuma tare cu putina sare dupa care se adauga zaharul,se mixeaza pana se dizolva complet


se adauga nuca de cocos si se omogenizeaza


-se toarna compozitia in tava cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 30 min la 180 grade


-se portioneaza calda


-Se trec batoanele obtinute prin ciocolata topita ,se asaza pe hartie de copt si se dau la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane Bounty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (25)

elena1988 1

30.05.2011, 21:49

monicutza 1

23.06.2011, 19:58

am facut reteta ta ,sunt delicioase multumesc de reteta

ionela2682 1

23.06.2011, 20:19

Ma bucur mult Monicutza...ne arati si noua!??????

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Indiene cu frisca