Desert fursecuri aromate cu fulgi de ovaz, scortisoara si seminte de in

de katty in Dulciuri, 12 Mar 2020 | 745 vizualizari

 

Imi doream niste fursecuri crocante, mai sanatoase pe care sa le sevesc ca gustare , intre mese, asa ca am incercat o varianta cu fulgi de ovaz, seminte de in si scortisoara.Sunt foarte satioase si aromate si merg perfect la o cafea sau o ceasca de ceai.
 

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina alba
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 1 lingura cacao
  • 100 ml ulei
  • 50 gr zahar brun
  • 50 gr zahar tos
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita seminte de in
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri aromate cu fulgi de ovaz, scortisoara si seminte de in:

Se pun ingredientele uscate intr-un castron. Se adauga oul, uleiul si se omogenizeaza compozitia.


Luam din compozitie cu o lingurita si formam in mana bile de marime potrivita pe care le asezam intr-o tava pe hartie de copt.


Dam tava la cuptorul preincalzit, pentru 12-15 minute.


Lasam fursecurile sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri aromate cu fulgi de ovaz, scortisoara si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.03.2020, 20:39

deyutzky 1

13.03.2020, 20:40

faine

dantes 1

18.03.2020, 09:56

Bune!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni, frisca si iaurt