Chec cu branza de vaci

de gaby_duceag in Prajituri, 2 Feb 2010 | 6893 vizualizari

 

reteta preluata de la Anisoara.multumesc mult!>:d<
(eu am facut mici modificari.prima oara cand l-am facut am pus si sucul de portocale si coaja,acum nu:d)

 

INGREDIENTE

  • 300g faina
  • 3oua
  • 250g branza de vaci
  • o cana de zahar
  • 100-150g unt
  • o lingurita bicarbonat
  • 3linguri amidon alimentar
  • un praf de sare
  • 4linguri de lapte
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza de vaci:

Se cerne faina.


Se amesteca cu amidonul, sarea si bicarbonatul stins cu otet.


Separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec.


Apoi se adauga untul topit


Se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,


Apoi branza de vaci, amestecand cu o lingura de lemn (eu am folosit manutza:d).


Se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit.


Se coace aprox 20min la temperatura mare (200 grade) apoi inca 20 la foc mic.


Eu.. l-am repetat;)


 

TIPS-URI

1

zahar,branza de vaci,unt,

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

nadina73 1

11.03.2010, 10:54

arata fantastic de bine,felicitari,eu ador produsele cu banza de vaca

gaby_duceag 1

11.03.2010, 17:27

si noua ne plac
se face foarte rapid

nadina73 1

02.04.2010, 23:57

foarte bun arata gozav de bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Chec zebra