Chec cu branza de vaci

de gaby_duceag in Prajituri, 2 Feb 2010 | 10523 vizualizari

 

reteta preluata de la Anisoara.multumesc mult!>:d<
(eu am facut mici modificari.prima oara cand l-am facut am pus si sucul de portocale si coaja,acum nu:d)

 

INGREDIENTE

  • 300g faina
  • 3oua
  • 250g branza de vaci
  • o cana de zahar
  • 100-150g unt
  • o lingurita bicarbonat
  • 3linguri amidon alimentar
  • un praf de sare
  • 4linguri de lapte
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza de vaci:

Se cerne faina.

Se amesteca cu amidonul, sarea si bicarbonatul stins cu otet.

Separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec.

Apoi se adauga untul topit

Se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,

Apoi branza de vaci, amestecand cu o lingura de lemn (eu am folosit manutza:d).

Se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit.

Se coace aprox 20min la temperatura mare (200 grade) apoi inca 20 la foc mic.

Eu.. l-am repetat;)

 

TIPS-URI

1

zahar,branza de vaci,unt,

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

11.03.2010, 10:54

arata fantastic de bine,felicitari,eu ador produsele cu banza de vaca

gaby_duceag 1

11.03.2010, 17:27

si noua ne plac
se face foarte rapid

nadina73 1

02.04.2010, 23:57

foarte bun arata gozav de bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura greceasca cu mere (Milopita)