Chec cu cacao

de ionela2682 in Prajituri, 6 Apr 2013 | 1529 vizualizari

 

Gabyta a fost sursa de inspiratie pentru acest chec..

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 cana lapte
  • 2 si 1/2 cana faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • putin otet
  • 1/2 plic praf de copt
  • un sfert cana ulei
  • un varf cutit sare
  • 1/2 sticluta esenta vanilie
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

-ouale ,zaharul vanilat si zaharul se mixeaza pana se albesc si se inspumeaza bine


-adaugam in fir subtire ,mixand continuu ,laptele si uleiul


-stingem cu putin otet sau zeama de lamaie bicarbonatul si-la daugam in compozitie


-cernem praful de copt impreuna cu faina


-adaugam in compozitia de mai sus


-luam 1.2 din compozitie si adaugam cacao


-in cea ramasa adaugam esenta de vanilie


-turnam in forma dorita compozitia alba dupa care pe centrul ei turnam compozitia cu cacao


-dam la cuptor la temperatura medie pana trece testul scobitorii.


-scoatem pe un gratar ,lasam sa se raceasca ,pudram cu zahar si servim.


SURSA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

06.04.2013, 21:39

O feliuta catre mine

deyutzky 1

07.04.2013, 11:50

diaconta 1

07.04.2013, 20:29

atat de mult imi plac checurile tale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan